Drivhus

Drivhus

Drivhus

Det blir stadig mer populært å dyrke sine egne grønnsaker og planter hjemme. Et drivhus/veksthus utvider sesongen og gjør det enda enklere for oss her oppe i nord å dyrke gode grønnsaker, frukter, planter og blomster. Et større drivhus kan fungere som en fantastisk dyrkeplass, men også som en hagestue eller vinterhage der du kan nyte...

Det blir stadig mer populært å dyrke sine egne grønnsaker og planter hjemme. Et drivhus/veksthus utvider sesongen og gjør det enda enklere for oss her oppe i nord å dyrke gode grønnsaker, frukter, planter og blomster. Et større drivhus kan fungere som en fantastisk dyrkeplass, men også som en hagestue eller vinterhage der du kan nyte en stille morgen med en kopp kaffe ,eller sene sommerkvelder i solnedgangen.

Vi har et stort og bredt utvalg – finn drivhuset som passer deg, din hage, ditt bruk og budsjett. Vi har noe å tilby til enhver smak og plass. Opplev gleden og smaken ved å dyrke dine egne grønnsaker, frukter og spennende planter!

Et drivhus er et perfekt tilskudd til hagen enten du drømmer du om å bli selvforsynt, eller bare vil senke skuldrene. Med nærheten til naturen i ditt eget drivhus kan du enkelt ta deg en pause fra hverdagen. Optimale forhold for både dyrking og avslapning.

Vi har vi alt man trenger av tilbehør for å kunne innrede drivhuset på en praktisk og god måte. Som salgsarena for både frø, såutstyr og blomster har vi i tillegg alt du måtte trenge for å dyrke frukter, grønnsaker og blomster i drivhuset.

Trenger du montering kan vi tilby montering på store deler av østlandet. Vår kundeservice er i tillegg alltid behjelpelige hvis du skulle ha spørsmål rundt ditt kjøp – enten det gjelder montering, spørsmål rundt blomster og frø, eller hva vi anbefaler av tilbehør.

Hageglede selger veksthus/drivhus fra flere produsenter, som har noe forskjellige garantivilkår. Du kan lese gjennom våre garantivilkår på drivhus her.

Les mer