Blomsterløk

Blomsterløk

Blomsterløk

Plant blomsterløk på høsten og gled deg ekstra mye til våren. Mange av de aller kjæreste vårsymbolene som tulipaner, påskeliljer, krokus og snøklokker plantes som blomsterløk. I denne kategorien finner du et enormt sortiment som består av så vel kjente og kjære sorter som nye, spennende og sjeldne sorter. I september og oktober planter de alle...

Plant blomsterløk på høsten og gled deg ekstra mye til våren. Mange av de aller kjæreste vårsymbolene som tulipaner, påskeliljer, krokus og snøklokker plantes som blomsterløk. I denne kategorien finner du et enormt sortiment som består av så vel kjente og kjære sorter som nye, spennende og sjeldne sorter.

I september og oktober planter de alle fleste blomsterløken, men så lenge telen ikke har satt seg i bakken kan du vente enda lenger.

Her på Hageglede.no har vi et bredt sortiment med mange spennende blomsterløk du ikke finner i ditt lokale hagesenter. Er du på jakt etter noe spesielt som ikke «alle andre» har? Da har du kommet til rett sted! Bla i vårt store utvalg ved å klikke deg inn på kagetoriene under. La deg inspirere, planlegg og bestill din drømmehage. Bestill i god tid for å være sikret dine favoritter.

Les mer