Tomat

Tomat

Tøm filter

Tomat

Tomaten er blant de hjemmedyrkede grønnsakene som gir absolutt mest belønning, enkelt og greit fordi de smaker så mye bedre enn tomatene du kjøper i butikken. Det er nesten ikke til å tro hvor mye frukt en enkelt tomatplante kan produsere. En tomatplante som trives har enormt mye voksekraft, og må temmes for at voksekraften skal...

Tomaten er blant de hjemmedyrkede grønnsakene som gir absolutt mest belønning, enkelt og greit fordi de smaker så mye bedre enn tomatene du kjøper i butikken. Det er nesten ikke til å tro hvor mye frukt en enkelt tomatplante kan produsere. En tomatplante som trives har enormt mye voksekraft, og må temmes for at voksekraften skal utnyttes til produksjon av deilige smakfulle tomater i stedet for grener og grønt bladverk.

I denne kategorien finner du et spennende utvalg av tomatfrø i mange farger og fasonger. Se vårt utvalg av cherrytomater, bifftomater, plommetomater og mange andre typer.

Vi har det du er på jakt etter! enten du har plass til store og produktive planter eller kompakte planter egnet for tomatdyrking på balkong.

Les mer