Grønnsaker

Grønnsaker

Grønnsaker

Å komme i gang med dyrking av planter til grønnsakshagen hjemme er enklere enn du tror. Mange frø kan plantes direkte utendørs på voksestedet, mens andre vekster krever innendørs forkultivering før utplanting.For innendørs forkultivering anbefaler vi såbrett og minidrivhus med såbriketter av torv. Alternativt benyttes småpotter med jord. Benytt næringsfattig jord, frøet har næring i seg...

Å komme i gang med dyrking av planter til grønnsakshagen hjemme er enklere enn du tror. Mange frø kan plantes direkte utendørs på voksestedet, mens andre vekster krever innendørs forkultivering før utplanting.For innendørs forkultivering anbefaler vi såbrett og minidrivhus med såbriketter av torv. Alternativt benyttes småpotter med jord. Benytt næringsfattig jord, frøet har næring i seg og trenger ikke ekstra næring under første spirefase.

Tenk å være så heldig at du kan forsyne deg av grønnsaker fra egen hage. Det er enklere enn du tror, og her i vår nettbutikk finner du alt du trenger for å lykkes. I denne kategorien finner du et stort utvalg av grønnsaksfrø. La deg inspirere, drøm og planlegg.

Les mer