Frø og såutstyr

Frø og såutstyr

Frø og såutstyr

Å dyrke frem sine egne planter, blomster og grønnsaker fra frø har mange dimensjoner. En er den praktiske, å skaffe seg rikelig med planter til en gunstig pris. En annen kan være å få de helt spesielle plantene. På et annet nivå er tilfredsheten, ja, stoltheten over å ha skapt disse selv, og den gjentatte forundringen...

Å dyrke frem sine egne planter, blomster og grønnsaker fra frø har mange dimensjoner. En er den praktiske, å skaffe seg rikelig med planter til en gunstig pris. En annen kan være å få de helt spesielle plantene.

På et annet nivå er tilfredsheten, ja, stoltheten over å ha skapt disse selv, og den gjentatte forundringen og forventningen over nytt liv som vokser fram. Barns begeistring for de første spede spirene og hvor mye plantene har vokst siden i går.I en travel, teknologipreget hverdag er det mye rekreasjon å hente i planter og hage. Grunnene til å dyrke egne småplanter er mange og gode. Hos oss finner du både et stort utvalg av frø, og relevant og godt utstyr for å drive frøene frem til solide og flotte planter.

Les mer