Om oss

Hageglede er en norsk nettbutikk, hvor det er både trygt og enkelt å handle. Med tradisjoner helt tilbake til 1895 under navnet "Brumunddal Frø" er Hageglede ett av landets eldste postordrefirma.

Hageglede AS har vært aktiv med sin nettbutikk i mange år, men i 2017 fikk Hageglede AS nye eiere og Hageglede.no gjenoppsto i ny drakt med ny nettbutikk. I dag satser vi hardt mot å bli norges største leverandør av knoller, løk og frø på nett, og vi håper at også du vil bli med oss som kunde!

Vårt mål er å tilby hageentusiasten spennende produkter som man ikke finner alle andre steder, og det er nettopp det store sortimentet som skiller oss fra ditt lokale hagesenter. Hos oss finner du blomsterløk og frø som ikke "alle andre" har.

Kunnskap og kundeservice
I Hageglede og LOG AS har vi bred kunnskap om våre varer, og vi ønsker at du som besøker vår nettbutikk skal føle deg trygg på at du får hjelpen du fortjener.

Det Norske Hageselskap
Vi samarbeider tett med Det Norske Hageselskap, og tilbyr alle medlemmer 15% rabatt på hele vårt sortiment. Klikk her dersom du er medlem og ønsker å motta din personlige rabattkode.

Har du spørsmål og ønsker å komme i kontakt med oss?
Kontakt oss på telefon:
 414 09 700
Åpningstider: mandag til fredag 10:00 - 14:00
Eller send oss en epost på hageglede@hageglede.no

Firmainformasjon:
Hageglede AS
Nedre Kalbakkvei 88
1081 Oslo
Org.nr 931 196 421MVA