Hydroponisk dyrking

Hydroponisk dyrking

Tøm filter

Hydroponisk dyrking

Hydroponisk dyrking er enkelt og greit dyrking i vann med næring. Det trengs ingen jord, og du kommer raskt i gang. Denne måten å dyrke på passer alle som vil dyrke sin egen salat hjemme på kjøkkenbenken, uansett om du har grønne fingre eller ei. Hydroponisk dyrking er perfekt for deg som er hageinteressert og vil...

Hydroponisk dyrking er enkelt og greit dyrking i vann med næring. Det trengs ingen jord, og du kommer raskt i gang. Denne måten å dyrke på passer alle som vil dyrke sin egen salat hjemme på kjøkkenbenken, uansett om du har grønne fingre eller ei.

Hydroponisk dyrking er perfekt for deg som er hageinteressert og vil dyrke din egen mat. Med en innendørs kjøkkenhage forlenger du sesongen, og gir deg selv ubegrenset tilgang til kortreist og nydelige hjemmedyrkede vekster året rundt.

Vi anbefaler dyrking av salat og urter. De gir raskt resultater og er dermed godt egnede vekster for hydroponisk dyrking. De er også svært anvendelige i dagligdags matlaging.

Opplev fordelene med friske, nyplukkede salater og urter året rundt. Ved hjelp av våre selvvannende innendørs kjøkkenhager dyrker du uten jord i kontrollerte forhold – du er garantert å lykkes!

Les mer