Norsk villflora - Pakke med 40 stauder

Norsk villflora - Pakke med 40 stauder

Tøm filter

Norsk villflora - Pakke med 40 stauder

Ferdig sammensatte pakkeløsninger for ulike områder i hagen. Vi har gleden av å presentere et eksklusivt utvalg av norske stauder. Dette er stauder som er dyrket frem fra frø sanket i norsk natur, for å kunne tilby ut unikt utvalg norske ville stauder. Vi kan tilby tre ulike konsepter, for tre forskjellige voksesteder. Et regnbed der...

Ferdig sammensatte pakkeløsninger for ulike områder i hagen.
Vi har gleden av å presentere et eksklusivt utvalg av norske stauder. Dette er stauder som er dyrket frem fra frø sanket i norsk natur, for å kunne tilby ut unikt utvalg norske ville stauder. Vi kan tilby tre ulike konsepter, for tre forskjellige voksesteder.

Et regnbed der vannet alltid samler seg?
Litt farge i den tørre bakken?
Et tilskudd av blomstrende planter for insekter og dyreliv?

Vi leverer plantepakken i ett pluggbrett. Her er plantene enda små, men med godt utviklet rotsystem vil de raskt etablere seg når de plantes ut. Pluggplanter er raske å plante ut, enten det plasseres mellom andre planter, eller for seg selv.

Hver pakke består av 40 planter, der antallet av hver art er tilpasset artens størrelse, og dens vilje til å spre seg. Vi anbefaler ca fem planter pr m2, og en pakke vil da dekke ca 8m2. Plantene kan settes tettere om man ønsker det, men med god spredning vil plantene selv så sine frø og dekke området bedre over tid.

Plantene er gode besøksplanter for våre hjemmehørende insekter, humler og bier. Fra tidlig om våren med gule Marianøkleblom som titter fram fra dvalen, til staute Hjortetrøst som dekkes av sommerfugler om høsten

Les mer